Culorile din Valea Prahovei

tree-338211_1280

Culorile din Valea Prahovei

Date de plecare 2020: 19.09.2020

Pret: 29 Euro /persoana/pachet.

Cei care l-au citit pe Victor Hugo, vor face imediat lăgătura dintre .Castelul Iulia Hașdeu și povestea tragică a marelui scriitor francez. Acest edificiu, se spune, a fost proiectat în lumea de dincolo de umbre de fiica filologului și scriitorului român, Bogdan Petriceicu Hașdeu.

După o asemenea poveste, vizita în casa lui Nicolae Grigorescu ne readuce în lumea senină și vie a culorilor așternute pe pânză de cel mai cunoscut pictor român. La Brebu descoperim casa domnească a lui Matei Basarab și istoria fecundă din punct de vedere artisitic .și cultural din perioada domniei lui Constantin Brâncoveanu și spre final de program, ajungem și la Mănăstirea Snagov.

Mănăstirea Snagov
Încheiem turul la Mănăstirea Snagov, ridicată pe o insulă din partea nordică a lacului Snagov și atestată documentar încă de pe vremea lui Mircea cel Bătrân. În interiorul bisericii vedem piatră de mormânt a domnitorului Vlad Ţepeș.

Casa Nicolae Grigorescu de la Câmpina
Conform statisticilor din perioada de dinaintea anului 1989, Câmpina era vestită prin faptul ca avea cele mai multe zile senine din tot timpul anului și cei mai mulți intelectuali la mia de locuitori. În sec. XX, artişti români de prestigiu au poposit în Câmpina atraşi de pitorescul peisajului.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Culorile din Valea Prahovei

Culorile din Valea Prahovei

Tariful include :

  • Vizite conform descrierii
  • Transport cu autocar/ microbuz
  • Ghid însoțitor

Tariful nu include :

  • Masa de prânz
  • Cheltuieli personale
  • Intrările la obiectivele turistice
Expand/Inchide
Note :

Plecările pe acest program se fac din București, dimineața la 8.00, de la Terminalul MementoBUS, situat în spatele Autogării IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM și Gara Basarab (acces dinspre Șos. Orhideelor/ Pod Basarab).

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar