Dimitris Studios Thassos - 8 Zile

dimitris-studios-thassos

Dimitris Studios Thassos

Perioada sejur: 06 Mai 2020 – 23 Septembrie 2020

Pret: de la 66 Euro pana la 198 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere 40 % deja aplicata pentru rezervare si plata integrala pana la data de 31.01.2020, in limita locurilor disponibile.

Dimitris Studios este situat în Potos, în centrul stațiunii, la 3 minute de mers pe jos până la plajă(aproximativ 100m). Fiind situat pe aleea centrală, unitatea de cazare este înconjurată de market-uri, patiserii, taverne, diverse magazine de suveniruri și produse locale. Zona este una foarte aglomerată în timpul sezonului, Potos fiind una dintre cele mai apreciate stațiuni de către tineri datorită faptului că aici viața de noapte este foarte activă.

Facilitățile generale Grădină, terasă, grătar, WiFi gratuit, parcare gratuită. Facilitățile camerelor TV, aer condiționat(gratuit), zonă pentru servit masa,chicineta, minibar, baie, terasă sau balcon. Plaja este cu nisip, pe alocuri presărată cu pietricele. Umbreluţele şi şezlongurile sunt contra cost, aproximativ 10 euro pe set (2 şezlonguri şi o umbrelă) şi este perfectă pentru cei ce iubesc sporturile de apă.Self catering Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

Ducand pe umerii ei stancosi o istorie de mii de ani si un peisaj parca desprins din povestile cu zei, insula Thassos reuseste sa fie an de an un magnet pentru turisti din toate colturile lumii.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Dimitris Studios Thassos

Dimitris Studios Thassos

Ducand pe umerii ei stancosi o istorie de mii de ani si un peisaj parca desprins din povestile cu zei, insula Thassos reuseste sa fie an de an un magnet pentru turisti din toate colturile lumii.

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla standard
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Supliment transport autocar din București 55 €/pers. Plecări cu autocar în fiecare Miercuri ; Intrare la cazare in fiecare Joi
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Reducere cazare în TPL/fiecare persoană:20 €
Supliment SGL : 140 €

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere