Flegra Beach Boutique Kassandra - 8 Zile

flegra beach boutique kassandra

Flegra Beach Boutique Kassandra

Perioada sejur: 01 Iunie 2021 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 251 Euro pana la  391 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Flegra Beach Boutique 

Situat chiar la plajă, Flegra Beach Boutique Apartments oferă unități decorate modern, fiecare cu o chicinetă și balcon privat. Situat în Pefkochori și funcționând în sistem self-catering, există și opțiunea pentru un mic dejun suplimentar la restaurantul partener Yalla Beach Bar care servește micul dejun tip bufet pe terasa cu vedere uluitoare la mare.

Studiourile și apartamentele de la Flegra Beach Boutique Aparthotel au decorațiuni și amenajări diferite în fiecare cameră. Includ TV cu ecran plat, ceainic electric, mini frigider și prăjitor de pâine. În baia elegantă se găsește un uscător de păr.

Centrul satului se află la 300 de metri și are multe taverne tradiționale, cafenele pe malul mării și minimarketuri. Cea mai apropiată stație de autobuz se află, de asemenea, la 300 de metri. Aeroportul internațional Macedonia se află la 100 km. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele, iar lângă proprietate există locuri de parcare gratuite.

Bratul Kassandra a fost numit asa dupa numele regelui Macedoniei Kassandros. Kassandra este cel mai vestic brat al peninsulei, si cel mai apropiat de orasul Thessaloniki.

Activitatea de baza a localnicilor este activitatea turistica, dar si pescuitul sau cultivarea maslinilor. Peninsula beneficiaza de plaje de nisip si de pietris, stanci, vederi panoramice spectaculoase, munti impaduriti si lagune ascunse.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Flegra Beach Boutique Kassandra

Flegra Beach Boutique Kassandra

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual