Grand Memories Varadero Cuba - 10 Zile

Grand Memories Varadero Cuba

Perioada: 31.01- 24.07.2020

Pret: 1440 Euro/ persoana/ pachet (Taxe incluse)

Grand Memories Varadero 4**** se afla la 700 m distanta de plaja din Varadero si la 4 km de Delfinariu. Aeroportul Juan Gualberto Gomez din Varadero se afla la 40 km distanta de proprietate, iar Aerportul International Jose Marti din Havana se afla la 160 km distanta.

Spatioase si confortabile, unitatile de cazare dispun de aer conditionat, televizor, telefon, minibar, .seif, facilitati pentru ceai/cafea, uscator de par si baie privata. Cele 4 restaurante ale proprietatii, ofera oaspetilor preparate delicioase din bucataria locala si internationala. La bar, puteti savura cocktail-uri si bauturi racoritoare.

Hotelul Grand Memories Varadero are 2 pisicine exterioare cu sezlonguri, sala de fitness, centru Spa, jacuzzi, sauna, teren de tenis si biliard (se pot percepe taxe suplimentare). Pentru copii exista piscina si loc de joaca special amenajat.

De asemenea, proprietatea dispune de receptie deschisa 24 de ore, internet wireless, .parcare gratuita, servicii de spalatorie (contra cost), room .service si se accepta platile cu cardurile Visa, MasterCard. Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

La circa 140 Km est de Havana, in Peninsula Hicacos din Provincia Matanzas se gaseste Varadero una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din lume. Numit si Playa Azul, Varadero a debutat ca statiune turistica inca din 1887 cand au fost construite primele case de vacanta.

Cateva dintre atractiile statiunii sunt: Delfinario, Varadero Golf Club, Parque Retiro-Josone, Museo Municipal, Salon de Deportes, Reserva Ecologico Varahicacos, sistemul carstic din Varahicacos, intre care exceleaza .Cueva Ambrosio, Parque Nacional Marino Cayo Piedras del Norte, Avenida Primera – bulevardul central ce inca mai pastreaza vechi case din lemn cu acoperisuri rosii. Vegetatia tropicala, recifii de corali, soarele, plajele cu nisip .diamantin, cluburile de noapte si cazinourile sunt o atractie permanenta.

Informatii suplimentare la Pan European TravelSenior Voyage Tinutul Secuiesc

Grand Memories Varadero Cuba

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in dubla standard cu mic dejun
  • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Havana - Bucuresti
  • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
  • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
  • Asigurarea complexa de calatorie
  • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Tariful nu include :

  • Early check-in, late check-out suplimentar
  • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Cuba: 60 euro
Expand/Inchide
Orar de zbor informativ :

Plecare Bucuresti ora 21:10; Sosire Istanbul ora 23:50; Turkish Airlines
Plecare Istanbul ora 02:05; Sosire Havana ora 07:55; Turkish Airlines
Plecare Havana ora 10:25; sosire Istanbul ora 10:05; Turkish Airlines
Plecare Istanbul ora 19:25; sosire Bucuresti ora 19:50; Turkish Airlines

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion