Grand Royale Apartment Complex Bansko - 6 Zile

rrand royale apartment complex bansko

Grand Royale Apartment Complex Bansko

Perioada:09.12.2021-26.03.2022

Pret: de la 103 Euro pana la  276 Euro/persoana/5 nopti cazare cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Grand Royale Apartment Complex 4****  situat la 600 de metri de cea mai apropiată telecabină şi la 1,3 km de centrul oraşului Bansko,  oferă o piscină interioară, un centru spa mare, o sală de gimnastică şi un loc de joacă pentru copii. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Acest hotel mare şi modern oferă apartamente confortabile cu podea din lemn. Printre facilităţile disponibile se numără cană fierbător, cuptor cu microunde, TV prin cablu şi minibar. Toate camerele au balcon.

Printre zonele publice spaţioase de la Grand Royale se numără un bar în hol şi un bar de trabucuri, cu zonă de fumat şi masă de biliard. Restaurantul serveşte o selecţie de preparate din bucătăria internaţională.

Zona spa include diverse tipuri de saune, cadă cu hidromasaj, baie de aburi şi zonă de relaxare. De asemenea, se oferă baie turcească şi masaje executate de fizioterapeuţii profesionişti disponibile la un cost suplimentar.

Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer la pârtiile de schi din zona de schi Bansko. În plus, proprietatea oferă un serviciu de transfer de la aeroporturile Salonic, Sofia şi Plovdiv, la un cost suplimentar. Hotelul este situat la 150 km de Sofia. Hotelula oferă locuri de parcare gratuite, în funcţie de disponibilitate.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Grand Royale Apartment Complex Bansko

Grand Royale Apartment Complex Bansko

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in studio
  • Mic dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul: