Hotel Afrodita Venus

hotel afrodita venus

Hotel Afrodita Venus

Perioada sejur: 01.07 – 31.10.2021

Pret: de la 149 Lei pana la  330 Lei/persoana/noapte  , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Afrodita 3***  Situat în staţiunea litorală Venus, hotelul oferă camere dotate cu aer condiţionat şi un restaurant care serveşte preparate internaţionale. Hotelul are şi o piscină în aer liber.

Conexiunea WiFi este gratuită în toate unităţile. Toate camerele sunt prevăzute cu TV şi balcon. Băile au duş, halate de baie şi articole de toaletă gratuite. Unele camere includ şi o cameră de zi.

Hotelul Afrodita oferă acces direct la o plajă privată cu şezlonguri, iar oaspeţii care doresc să facă o baie răcoritoare pot intra în mare utilizând punctul de acces situat în partea dreaptă, la 50 de metri. Barul proprietăţii asigură băuturi răcoritoare, iar oaspeţii se pot relaxa şi pe terasa hotelului Afrodita. Copiii au la dispoziţie un loc de joacă.

Cea mai apropiată staţie de autobuz este la 100 de metri. Mangalia se află la 4 km, iar Constanţa este la 41 km de hotel.

STATIUNEA VENUS se afla in partea sudica a litoralului romanesc, la doar 3 kilometri de Mangalia si aproximativ 42 de kilometri de Constanta. Din punct de vedere administrativ, statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Afrodita Venus

Hotel Afrodita Venus

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla standard
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual