Hotel Alkyon Parga - 8 Zile

Hotel Alkyon Parga

Perioada de intrare la cazare: 09 Mai 2021 – 26 Septembrie 2021

Pret: de la 59 Euro pana la 199 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Alkion este situat la 500 m de portul pitoresc si de 2 plaje locale excelente. Hotelul este situat in centrul orasului grecesc autentic Parga si la 1 km de Castelul Venetian. Plaja din zona este cu nisip fin. Sezlong-urile si umbrelutele sunt contra cost – aproximativ 10 euro (2 sezlong-uri si o umbrela). Pe plaja exista bar, acesta fiind contra cost.

Hotelul Alkyon este un hotel micut, condus de oameni foarte ospitalieri, fiind o afacere de familie. Oaspetii se vor simti relaxati si bineveniti chiar din prima zi a sederii lor aici.

Facilitati camere : Studiourile sunt luminoase si mobilate simplu, cu 2 sau 3 paturi, iar printre facilitati se regasesc: aer conditionat (contra cost – 5 euro camera/zi), TV, internet Wi-Fi gratuit, frigider, seif (contra cost – 5 euro/zi), baie proprie. Camerele dispun de balcon sau terasa. Hotelul este construit intr-un stil traditional grecesc. Acesta dispune de piscina, gradina si barbeque.
Parga este un orasel din Grecia, bijuteria cea mai pretioasa a regiunii Epirus. Parga este ascuns printre stanci si gradini cu maslini, amintind de pitorestile statiuni turistice de pe coasta Amalfi a Italiei. De fapt, la o privire mai atenta veti observa ca majoritatea caselor din Parga tradeaza povestea venetiana a orasului. Dincolo de casele colorate cocotate pe stanci, venetienii au lasat in urma lor si ruinele unui castel, destinatia ideala pentru cei care vor sa surprinda panorame de vis ale orasului si imprejurimilor.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Alkyon Parga

Hotel Alkyon Parga

Parga este un orasel din Grecia, bijuteria cea mai pretioasa a regiunii Epirus

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Supliment transport autocar din București 85 €/pers. Plecări cu autocar în fiecare Duminica; Intrare la cazare in fiecare Luni.
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere