Hotel Amic Can Pastilla - 8 Zile

Hotel Amic Can Pastilla

Perioada sejur: 20 Iunie 2021 – 25 Septembrie 2021

Pret: de la 569 Euro pana la  669 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Amic Can Pastilla 2** este situat la doar 80 de metri de plaja Playa de Palma şi oferă camere simple cu baie privată. Situat în centrul orașului Can Pastilla, Hotel Amic Can Pastilla este de doar 3 stații de autobuz de aeroportul Palma.

Camerele standard de la Amic Can Pastilla au decor luminos, pardoseală cu gresie și mobilier din lemn. În plus, camerele superioare au balcon, TV, frigider şi uscător de păr.

Oaspeții Hotelului Amic Can Pastilla pot folosi facilitățile Hotelurilor Gala și Miraflores, situate la o plimbare de doar 2 minute. Aceste facilităţi includ un restaurant şi acces gratuit la internet Wi-Fi. La 10 minute de mers pe jos de hotel se găsesc o serie de cafenele, magazine şi baruri pline de viaţă. Pe plaja din apropiere sunt disponibile sporturi nautice. Oraşul istoric Palma este la 8 km de proprietate.

Putine locuri de pe Pamant pot fi descrise ca destinatii de vacanta consacrate, dar insula Mallorca din largul coastelor Spaniei este cu adevarat o lume care exista doar ca un spatiu de relaxare si traire a vietii la maxim. Cu plaje tropicale, care sunt invidiate in restul Europei, Mallorca este una dintre cele mai fierbinti destinatii de vacanta din Europa, Mallorca este pe punctul de a deveni unul dintre cele mai cunoscute locuri de vacanta din lume! Sa aruncam o privire mai atenta la ceea ce face speciala acesta frumoasa insula. Desigur, atractia majora in Mallorca sunt plajele perfecte si temperaturile ridicate pe tot parcursul anului.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Amic Can Pastilla

Hotel Amic Can Pastilla

Tariful include :

  • Bilet avion cursa charter;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • 7 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Taxe de aeroport 95 €/pers
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion cursa charter