Hotel Anca Eforie Nord

hotel anca eforie nord

Hotel Anca Eforie Nord

Perioada sejur: 01.07 – 31.10.2021

Pret: de la 72 Lei pana la  201 Lei/persoana/noapte  , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Anca 3*** La doar 30 de metri de lacul Bellona și la 50 de metri de plaja cu nisip din Eforie Nord, de pe coasta Mării Negre, acest hotel oferă un loc de joacă pentru copii și o parcare privată gratuită.

Camerele hotelului includ aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat, minibar şi cutie de valori. Băile private sunt dotate cu uscător de păr şi articole de toaletă de lux.

Oaspeții pot juca tenis de masă și biliard afară, pe terasa hotelului. Micul dejun este servit în fiecare dimineaţă la restaurantul hotelului, iar la câțiva pași se găsesc şi alte opţiuni culinare.

Gara Eforie Nord este la 10 minute de mers pe jos de hotel şi oferă legături directe spre Constanţa în doar 10 minute. Proprietatea oferă parcare privată gratuită, în funcţie de disponibilitate.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Anca Eforie Nord

Hotel Anca Eforie Nord

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla standard

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual