Hotel Aphroditi Kassandra - 8 Zile

hotel aphroditi kassandra

Hotel Aphroditi Kassandra

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 168  Euro pana la  207 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Hotel Aphroditi 3***  este situat în satul Loutra din Halkidiki, la câțiva paşi de izvoarele termale Agia Paraskevi. Având un restaurant şi o piscină cu o zonă pentru copii, hotelul oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi balcon privat.

Camerele cu decor simplu ale Hotelului Aphroditi oferă acces Wi-Fi gratuit, pardoseală de gresie şi mobilier din lemn. Fiecare dintre ele are televizor, frigider şi telefon. Baia privată include un uscător de păr.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun continental servit zilnic în zona de mese. Restaurantul din incintă serveşte o varietate de preparate greceşti şi mediteraneene la prânz.

Hotelul Aphroditi se află la 400 de metri de plaja din Loutra şi la 4,5 km de satul Agia Paraskevi. Aeroportul Internaţional din Salonic este la 105 km, iar satul Nea Moudania este la 54 km. Există parcare privată gratuită la hotel.

Bratul Kassandra a fost numit asa dupa numele regelui Macedoniei Kassandros. Kassandra este cel mai vestic brat al peninsulei, si cel mai apropiat de orasul Thessaloniki.

Activitatea de baza a localnicilor este activitatea turistica, dar si pescuitul sau cultivarea maslinilor. Peninsula beneficiaza de plaje de nisip si de pietris, stanci, vederi panoramice spectaculoase, munti impaduriti si lagune ascunse.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Aphroditi Kassandra

Hotel Aphroditi Kassandra

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla
  • Mic Dejun
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual