Hotel Aqua Fantasy Kusadasi - 8 Zile

Hotel Aqua Fantasy Kusadasi

Perioada sejur: 06 Iunie 2021 – 26 Septembrie 2021

Pret: de la 675 Euro pana la  949 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate!

Hotel Aqua Fantasy 5***** Înconjurat de păduri de pin, acest complex de 5 stele se află pe plaja Pamucak și oferă parc acvatic mare și 6 restaurante. Proprietatea pune la dispoziție unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Turcia. Acest parc acvatic mare are o gamă largă de tobogane rapide, care străbat tot parcul, precum și piscină cu valuri. Acesta oferă zonă mare pentru copii, cu corabie de pirați și tobogane. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Camerele complexului all inclusive Aqua Fantasy sunt luminoase, moderne. Toate camerele oferă balcon privat. Fiecare cameră are facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

Aqua Fantasy Aqupark Hotel & Spa pune la dispoziție cadă cu hidromasaj și o gamă de masaje. Centrul spa din clădirea principală oferă tratamente la un cost suplimentar.

Proprietatea are mai multe piscine, cum ar fi piscină pentru adulți, 1 piscină pentru diverse activități și 3 piscine pentru copii, cu o gamă de tobogane. Complexul pune la dispoziție 4 baruri. La barul de pe plajă puteți să savurați cocktail-uri la apusul soarelui. Oaspeții pot opta pentru plimbare de-a lungul plajei și digului. Programele de divertisment din timpul serii au loc pe scena hotelului. Restaurantul Mario’s oferă meniu à la carte și specialități italiene. Mandarine Gourmet servește mâncăruri asiatice exotice. La celelalte restaurante puteți să savurați mâncăruri turcești, fructe de mare proaspete și mâncăruri din carne.

Complexul se află la 8 km de orașele Efes și Kușadası. Aeroportul Adnan Menderes Izmir este la 70 km. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Heaven Beach Resort Spa

Hotel Aqua Fantasy Kusadasi

Tariful include :

  • Bilet avion cursa charter;
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • 7 nopti cazare in standard room
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Taxe de aeroport 95 €/pers.;
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion cursa charter