Hotel Banat Olimp - 6 Zile

hotel banat olimp

Hotel Banat Olimp

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 195 Lei pana la 553 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Banat 2** este situat în stațiunea Olimp, la doar 150 de metri de țărm și oferă spații de cazare. funcționale și un bar pe acoperiș. Toate camerele au TV, frigider și baie privată cu o cadă.

Orașul Neptun și cel mai apropiat restaurant de Hotelul Banat este la 4 km și servește mâncăruri regionale, punând accent pe mâncărurile din pește. Gara Olimp se află la 2 km.

Olimp este o localitate componentă a municipiului Mangalia din județul Constanța, Dobrogea, România. A intrat în circuitul turistic în anul 1972. Stațiunea era vizitată mai ales pentru curele heliomarine, pentru tratarea unor afecțiuni reumatismale, ginecologice, posttraumatice, endocrinice, respiratorii, dermatologice. Curele Anei Aslan atrăgeau aici mii de vizitatori, inclusiv străini.

Deși Olimpul este doar un cartier (stațiune balneoclimaterică) al municipiului Mangalia, nomenclatorul administrativ al localităților o socotește (greșit din punct de vedere geografic deoarece stațiunea nu este o localitate permanent locuită) ca fiind un „sat”.

Olimp dispune de o faleză înaltă care oferă o panoramă frumoasă asupra Mării Negre, iar plaja este aglomerata în tot timpul sezonului estival. Plaja stațiunii Olimp are două caracteristici : cea din partea de sud spre Neptun este o plajă îngustă, mărginită de o faleză destul de înaltă.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Banat Olimp

Hotel Banat Olimp

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla etaj

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual