Hotel Bella Vista Malta - 6 Zile

Hotel Bella Vista Malta

Data de plecare: 28 Decembrie 2019

Pret: 419 Euro/persoana/pachet

Hotel Bella Vista 4**** din Malta se afla intro locaţie liniştită în Golful St. Paul, la o plimbare de 10 minute de centrul Qawra. Hotelul oferă piscine interioare şi în aer liber, precum şi o terasă pe acoperiş cu jacuzzi. La Hotelul Bella Vista aveţi o gamă de facilităţi de agrement, inclusiv o sală de gimnastică şi saună. Centrul de frumuseţe oferă o gamă largă de tratamente şi masaje.

Restaurantul-bufet al Hotelului Bella Vista serveşte mâncăruri mediteraneene la prânz şi cină. Lounge Bar Tate oferă muzică live şi proiecţii cinematografice. Personalul oferă numeroase informaţii turistice utile şi un serviciu de transfer gratuit la Piaţa Bugibba şi centrul din Qawra. Staţia de autobuz Bugibba este la o plimbare de 15 minute şi oferă transport în jurul insulei. Promenada din Qawra şi cele mai populare plaje sunt, de asemenea, la doar o scurtă plimbare.

Hotelul Bella Vista are 175 camere elegante, unele dintre ele beneficiind de balcon cu vedere la mare. Toate camerele dispun de TV prin satelit, aer condiţionat şi balcon cu vedere la peisajul rural sau la piscină. Un seif, un minibar şi un fierbător de apă sunt disponibile contra unei taxe suplimentare.

Hotel Bella Vista Malta

Malta reprezinta un arhipelag alcatuit din sase insule: Malta, care este cea mai mare ca suprafata (246kmp), Gozo (67kmp), Comino (3,5kmp), Cominotto, Filfla si St. Paul, ultimele trei fiind nelocuite. Harta pozitionare Malta Mediterana. Înconjurat de apele albastrelor albastre ale Mării Mediterane la sud de Sicilia, Insulele Malteze (Malta, Gozo și Comino) au o moștenire fascinantă. Insulele au o istorie veche cu ruinele celor mai vechi clădiri existente.

Situata la circa 90 km. sud de insula Sicilia si 290 km de tarmul Africii, Malta este de fapt un podis calcaros scund, cu inaltimea maxima de 417m (insula Gozo). Situat in centrul Marii Mediterane, arhipelagul maltez imbina frumusetea naturala cu 7000 de ani de istorie.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Tinutul Secuiesc

Hotel Bella Vista Malta

Pretul include:

 • 5 NOPTI CAZARE CU MIC DEJUN – 6 ZILE
 • BILET AVION CURSA CHARTER ( AIR MALTA ) - BUCURESTI – MALTA – OTOPENI
 • ASISTENTA TURISTICA IN LIMBA ROMANA INCA DE PE TIMPUL ZBORULUI
 • BAGAJ DE CALA 20KG/ PERSOANA
 • BAGAJ DE MANA 10 KG/ PERSOANA
 • TRANSFER HOTEL – HOTEL EXCELSIOR (MASA DE REVELION – GALA DINNER) - HOTEL

Pretul nu include:

 • TAXE DE AEROPORT (handling inclus) – 100 EURO / PERS.
 • Gala Dinner se serveste la Hotelul Excelsior de 5* - cina tip bufet, incepe la ora 20.30 (mancarea se serveste pana la 00.00):  PRET : 140 Euro/persoana
 • TRANSFER AEROPORT – HOTEL SI RETUR – 20 EURO
 • ASIGURAREA MEDICALA
 • BAUTURILE LA MESE SI MASA FESTIVA DE REVELION (GALA DINNER)
Expand/Inchide
Nota:

Gala Dinner se serveste la Hotelul Excelsior de 5* – cina tip bufet, incepe la ora 20.30 (mancarea se serveste pana la 00.00) 

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul: