Hotel Belleville Duni

hotel belleville duni

Hotel Belleville Duni

Perioada sejur: 01 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 52 Euro pana la 75 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Belleville 4**** Oferind vedere magnifică la golful Sozopol, Duni Belleville Hotel – All Inclusive face parte din complexul Duni Royal, la numai 150 de metri de plajă, oferind un hol spațios cu bar, 4 piscine în aer liber și un parc acvatic sezonier, numai pentru oaspeți complexului și gratuit. Oraşul Sozopol se află la 10 minute cu maşina.

Tariful camerelor include mic dejun tip bufet, mic dejun târziu, prânz, gustări, cafea şi prăjituri, colţ de sandvişuri, cină şi gustări noaptea. Sunt incluse şi băuturi locale, fără limită de consum.

În plus, puteţi savura preparate italiene delicioase la restaurantul à la carte Milanese şi puteţi gusta specialităţile bulgare de neegalat de la taverna tradiţională a proprietăţii.

Complexul oferă 10 terenuri de tenis, tenis de masă, tir cu arcul, darts, volei pe plajă, aerobic şi surfing. Plaja Hotelului Belleville este supravegheată, are un snack bar şi un punct medical şi asigură umbrele, şezlonguri şi duşuri.

Oaspeţii au la dispoziţie diverse oportunităţi pentru divertisment la Duni Royal Resort: pot vizita amfiteatrul din zona Holiday Village, se pot distra la discotecă pe ringul de dans sau pot juca biliard. Se organizează petreceri pe plajă, muzică live și jocuri de societate, precum și bingo.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Belleville Duni

Hotel Belleville Duni

Tariful include :

  • Cazare in dubla standard
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 0 – 5,99 ani cazat cu 2 adulti in Dubla – 100% reducere (pat suplimentar);
1 copil 6 – 11,99 ani cazat cu 2 adulti in Dubla – 60% reducere (pat suplimentar);
1 copil 0 – 5,99 ani cazat cu 1 adult in Dubla – se achita tarif de Single;

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual