Hotel Boutique Citadel

hotel boutique citadel eforie nord

Hotel Boutique Citadel

Perioada sejur: 01.07  – 31.10.2021

Pret: de la 81 Euro pana la  156 Euro/persoana/noapte , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Boutique Citadel 4**** Oferind acces gratuit la o plajă privată cu şezlonguri şi WiFi gratuit,  se află chiar pe plaja dintre Eforie Nord şi Eforie Sud. Apartamentele au elemente cu design inspirat de mai multe destinaţii exotice.

Apartamentele luminoase au un balcon cu vedere la mare, aer condiţionat şi o zonă de relaxare. Băile private sunt prevăzute cu duş, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

La 20 de metri există un bar pe plajă şi o terasă unde oaspeţii pot lua masa, acestea fiind deschise între 01 mai şi 15 septembrie. În timpul verii, copiii se pot distra la locul de joacă. Proprietatea asigură parcare gratuită.

Hotelul este la 1,5 km de un supermarket şi la 1,2 km de o gară. Oraşul Constanţa se află la 14 km, iar Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanţa este la 48 km.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Boutique Citadel

Hotel Boutique Citadel

Tariful include :

  • Cazare in apartament

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual