Hotel Calypso Kassandra - 8 Zile

hotel calypso kassandra

Hotel Calypso Kassandra

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 150 Euro pana la  227 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Hotel Calypso 2** este administrat de o familie şi se află la 300 de metri de plaja cu nisip din Hanioti, în Halkidiki. Are o piscină şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria mediteraneană.

Camerele hotelului Calypso sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi frigider. Fiecare are un balcon mobilat cu vedere la sat.

Restaurantul Anthemus serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. Oaspeţii pot savura sandvişuri şi cafea în timpul zilei la barul de lângă piscină. Seara, lounge barul principal oferă băuturi la lumina lumânărilor, însoţite de muzică relaxantă.

La mai puţin de 3 minute de mers pe jos puteţi găsi facilităţi de sporturi nautice, un teren de baschet şi unul de tenis. Centrul satului Hanioti este la 100 de metri de hotel, iar pe faleza acestuia există magazine şi baruri. Aeroportul Internaţional Macedonia se află la 90 km.

Bratul Kassandra a fost numit asa dupa numele regelui Macedoniei Kassandros. Kassandra este cel mai vestic brat al peninsulei, si cel mai apropiat de orasul Thessaloniki.

Activitatea de baza a localnicilor este activitatea turistica, dar si pescuitul sau cultivarea maslinilor. Peninsula beneficiaza de plaje de nisip si de pietris, stanci, vederi panoramice spectaculoase, munti impaduriti si lagune ascunse.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Calypso Kassandra

Hotel Calypso Kassandra

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla
  • Mic Dejun
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual