Hotel Capitol Jupiter - 6 Zile

hotel capitol jupiter

Hotel Capitol Jupiter

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 404 Lei pana la 772 Lei/persoana/5 nopti  cazare  , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Capitol 3*** situat pe malul mării în Jupiter,  are o piscină în aer liber gratuită, cu șezlonguri, un restaurant pizzerie, terasă în aer liber și un bar.

Camerele au aer condiționat, TV și balcon, majoritatea oferind vedere la mare. Baia privată oferă articole de toaletă gratuite.

Hotelul pune la dispoziție gratuit o sală de jocuri cu Xbox, club pentru copii și loc de joacă. De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă, iar la unui cost suplimentar proprietatea poate organiza ședințe de scufundări. Barul de lângă recepție oferă WiFi gratuit.

Restaurantul servește pizza și mâncăruri din bucătăria internațională. În plus, oaspeții pot beneficia de mese vegetariene și de preparate pentru regimuri alimentare speciale. Pentru grupuri mai mari, Hotelul Capitol pune la dispoziție o sală de ședințe gratuită.

Gara Mangalia se află la 5 km de hotel.

Statiunea Jupiter are o plaja relativ micuta in comparatie cu alte statiuni ale litoralului romanesc. Aceasta se intinde pe o lungime de aproximativ 1 kilometru si este brazdata de cateva golfuri delimitate de diguri de protectie. Unde aceste golfuri „inghit” uscatul, plaja este ingusta, latindu-se in zonele digurilor de protectie si in partea de nord, catre statiunea Neptun.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Capitol Jupiter

Hotel Capitol Jupiter

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla 3*

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual