Hotel Caraiman Voila Mamaia - 6 Zile

hotel caraiman voila mamaia

Hotel Caraiman Voila Mamaia

Perioada sejur: 29.05-24.06.2021 ; 30.08-16.09.2021

Pret: 300 Lei/persoana/ 5 nopti cazare in dubla.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Caraiman Voila 3*** se află în staţiunea Mamaia, la 500 de metri de Marea Neagră, şi oferă o piscină în aer liber. Acesta are un restaurant cu terasă și grădină, precum și un loc de joacă pentru copii.

În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele includ minibar şi baie privată cu articole de toaletă gratuite. Camerele au şi balcon.

Restaurantul oferă preparate din bucătăria libaneză şi internaţională, precum şi un bar de sushi.

Lacul Siutghiol şi satul de vacanţă Mamaia se află la aproximativ 15 minute de mers pe jos. Centrul staţiunii Năvodari este la 4 km.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

O mare parte a plajei este amenajata cu sezlonguri si umbrele de care turistii pot beneficia contra cost, insa exista si zone in care acestia se pot instala gratuit. Plaja statiunii este intesata de beach baruri si terase, locuri perfecte in care va puteti ascunde de arsita verii alaturi de un cocktail sau o cafea cu gheata.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dorna Mamaia

Hotel Caraiman Voila Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual