Hotel Cerbul Covasna

hotel cerbul covasna

Hotel Cerbul Covasna

Perioada sejur: 02.05 – 09.09.2022

Pret: 1496 Lei /persoana/pachet

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Cerbul 3*** situat în Covasna, la 300 de metri de Muzeul de Artă Tradițională și la 1 km de cea mai apropiată pârtie de schi,  oferă un restaurant, un bar și acces gratuit la WiFi în zonele publice.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minifrigider și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Majoritatea unităților au vedere la munte.

Micul dejun este servit în fiecare dimineață, iar cel mai apropiat magazin alimentar este la 500 de metri. La Hotelul Cerbul, oaspeții au la dispoziţie o recepție deschisă nonstop, o terasă, un birou de turism, un depozit de bagaje și un depozit pentru echipamentul de schi.

Este disponibilă o parcare gratuită, iar o stație de autobuz este la 500 de metri de proprietate. Gara din Covasna, unde opreşte celebrul tren Mocănița, este la 2 km.

Judeţul Covasna are un potenţial turistic valoros, datorită peisajului său pitoresc, bogăţiilor de ape minerale, mofetelor, precum şi existenţa unor monumente istorice de artă şi arhitectură.

Făcând o delimitare fizico-geografică a teritoriului judeţului Covasna, se desprind principalele zone turistice, fiecare cu un patrimoniu turistic specific şi de o valoare inedită. Cele mai valoroase zone sunt cele montane, care în general adăpostesc şi staţiuni balneoclimaterice din judeţ. Astfel, sunt masivele muntoase ale munţilor Baraolt, Bodoc, Nemira, Întorsura Buzăului.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Cerbul Covasna

Hotel Cerbul Covasna

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun + pranz
  • o consultatie medicala
  • 3 proceduri / pers / zi

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul: