Hotel Cleopatra Saturn - 6 Zile

hotel cleopatra saturn

Hotel Cleopatra Saturn

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 599 Lei pana la 1132 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Cleopatra 4**** situat pe malul mării în Saturn,  oferă camere cu balcon. Oaspeții beneficiază de o piscină mare în aer liber, cu tobogane de apă, un centru spa și un loc de joacă în aer liber.

Camerele   au TV prin cablu și baie privată. Balconul are mobilier de grădină și oferă vedere la mare sau la grădinile hotelului.

Micul dejun este disponibil într-o sală spațioasă cu pardoseală din marmură. Restaurantul  oferă vedere la terasa de la piscină.

Plaja statiunii Saturn este acoperita cu nisip grosier si este delimitata de Mangalia in sud si de Venus in nord. In partea de sud plaja este dantelata de numeroase golfuri artificiale care intra adanc in uscat, ingustand zona nisipoasa. In zona de nord, catre statiunea Venus, plaja se lateste pana la 150 de metri, iar golfurile dispar. Aceasta este zona in care sunt prezente renumitele izvoare mezotermale sulfuroase, captate sub forma de dusuri.

De-a lungul plajei serpuieste o faleza pe care sunt amenajate numeroase baruri si terase unde turistii pot zabovi departe de soarele arzator al verii.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Cleopatra Saturn

Hotel Cleopatra Saturn

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla eco parter
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual