Hotel Cliff Beach Spa

hotel cliff beach spa obzor

Hotel Cliff Beach Spa

Perioada sejur: 01 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 22 Euro pana la 41 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Cliff Beach & Spa 4**** Acest complex de lux de 4 stele este înconjurat de dealuri presărate cu sate bulgărești tradiţionale şi podgorii numeroase. Oferă o poziţie privilegiată, aflându-se pe stâncile cu vedere la Marea Neagră şi golful Obzor.

The Cliff Beach pune la dispoziție o gamă de facilități de agrement, inclusiv piscină, cadă spa, baie de aburi, saună și camere de tratament individuale. Accesul la centrul de fitness și la piscine este gratuit.

Camerele și apartamentele în stil englezesc clasic sunt decorate elegant, cu detalii de lux. Toate unitățile de cazare oferă aer condiționat și balcon. Frumoasele unități de cazare sunt desăvârșite de pardoseala din marmură și o combinație de elemente moderne și clasice.

Complexul  oferă un restaurant cu vedere superbă la mare care servește mâncăruri bulgărești și internaționale . Oaspeții se pot relaxa în lounge-bar, savurându-şi cocteilurile preferate. La piscină este disponibil un bar. Complexul oferă parcare privată gratuită, în funcţie de disponibilitate . Parcarea este disponibilă gratuit.

Obzor este una dintre cele mai vechi statiuni de pe litoralul bulgaresc

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Reina del Mar

Hotel Cliff Beach Spa

Tariful include :

  • Cazare in dubla standard
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Infant 0-1,99 ani – 100% reducere;
1 copil 2-11,99 ani cazat in Dubla Superioara/ Studio/ Apartament cu 1 Dormitor cu 2 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual