Hotel Cocor Spa Olimp - 6 Zile

hotel cocor spa olimp

Hotel Cocor Spa Olimp

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 925 Lei pana la 1438 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu demipensiune, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Cocor Spa 4**** situat la doar 50 de metri de plaja din stațiunea estivală  Olimp,  oferă facilități excelente pentru un sejur de neuitat.

Camerele hotelului au decor în culori calde, atmosferă calmantă și vedere frumoasă la grădină sau piscina în aer liber. Toate camerele oferă aer condiționat, Wi-Fi gratuit, minibar, cutie de valori și TV prin cablu. Cele mai multe camere au balcon.

Puteți să vă relaxați și să vă bucurați de efectele curative naturale ale mării și cadrului natural din jur. Pachetele spa individuale vă ajută să eliminați stresul, să simțiți efectele de detoxifiere și să redescoperiți frumusețea.

România este o țară interesantă de vizitat, indiferent dacă doriți să vă relaxați la unul dintre complexurile atractive sau să explorați cultura străveche, cu folclor și tradiții bine păstrate.

Olimp dispune de o faleză înaltă care oferă o panoramă frumoasă asupra Mării Negre, iar plaja este aglomerata în tot timpul sezonului estival. Plaja stațiunii Olimp are două caracteristici : cea din partea de sud spre Neptun este o plajă îngustă, mărginită de o faleză destul de înaltă.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Cocor Spa Olimp

Hotel Cocor Spa Olimp

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • Demipensiune

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual