Hotel Cometa Jupiter

hotel cometa jupiter

Hotel Cometa Jupiter

Perioada sejur: 01.07 – 31.10.2021

Pret: de la 72 Lei pana la  162 Lei/persoana/noapte  cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Cometa 2** Situat pe malul Mării Negre, Hotelul Cometa se află la câţiva paşi de plaja din Jupiter . Acesta oferă camere cu balcoane frumoase, cu vedere la mare şi TV prin cablu.

Fiecare cameră de la Cometa are amenajări luminoase şi calde, baie privată şi frigider.

La hotel se oferă parcare supravegheată, iar la Aeroportul Mihail Kogălniceanu se poate ajunge într-o oră cu maşina sau cu transportul public. La toate restaurantele şi lacurile din staţiunea Jupiter se poate ajunge în mai puţin de 15 minute de mers pe jos.

Statiunea Jupiter are o plaja relativ micuta in comparatie cu alte statiuni ale litoralului romanesc. Aceasta se intinde pe o lungime de aproximativ 1 kilometru si este brazdata de cateva golfuri delimitate de diguri de protectie. Unde aceste golfuri „inghit” uscatul, plaja este ingusta, latindu-se in zonele digurilor de protectie si in partea de nord, catre statiunea Neptun.

Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele. In zona statiunii Cap Aurora plaja este ingusta si modelata de golfuri. Avand in vedere ca tarmul este mai inalt in aceasta zona, accesul pe plaja se face pe scari sau alei care coboara lin pe nisip.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Cometa Jupiter

Hotel Cometa Jupiter

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla standard

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual