Hotel Coral Blue Sithonia - 8 Zile

hotel coral blue sithonia

Hotel Coral Blue Sithonia

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 251 Euro pana la  382 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Hotel Coral Blue 3***  este situat chiar pe plaja de nisip din Gerakini, în golful Toronaios. Acesta este înconjurat de o grădină bine întreţinută şi oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, piscine pentru adulţi şi copii, bufet şi restaurant a la carte, bar în hol, bar pe plajă şi la piscină, volei pe plajă, servicii de masaj, mini-sală de gimnastică şi saună.

Toate unităţile de cazare de la Coral Blue sunt decorate în culori calde şi cu mobilier din lemn de culoare deschisă. Acestea au balcon sau patio cu vedere la mare sau la grădină. De asemenea, acestea includ TV cu canale prin satelit şi frigider.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, care include produse locale. Mai târziu, oaspeții pot savura preparate tradiționale grecești la restaurant. Nopți grecești sunt organizate în fiecare marți, iar nopțile italiene sunt ținute în fiecare vineri. În apropiere se găsesc taverne, baruri, supermarketuri şi magazine.

Proprietatea se află la 22 km de Sani Beach. Principala stradă din Gerakini, care merge la Poligyros, se află la 500 de metri, iar o staţie de autobuz se găseşte tot la 500 de metri. Portul Nea Moudania este la 11 km. Aeroportul internațional Salonic se află la 65 km. În apropiere există parcare publică gratuită.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Coral Blue Sithonia

Hotel Coral Blue Sithonia

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla
  • Mic Dejun
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual