Hotel Dacia Neptun - 6 Zile

hotel dacia neptun

Hotel Dacia Neptun

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 163 Lei pana la 440 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Dacia 2** este situat in centrul statiunii Neptun in zona „Km 0”, la 400m de mare, Hotel Dacia** isi asteapta oaspetii intr-o nota de eleganta, fiind supus in totalitate unui amplu proces de modernizare si renovare. Pozitionarea in centrul statiunii ofera turistilor acces usor la restaurante, terase si magazine. Hotelul Dacia ofera cazare in 176 camere duble, bar-de-zi, cofetarie, 2 sali de conferinte, parcare, birou de schimb valutar.

STATIUNEA NEPTUN este amplasata la aproximativ 38 de kilometri de municipiul Constanta si la circa 8 kilometri de orasul Mangalia, de care apartin din punct de vedere administrativ. In nordul statiunii Neptun se afla localitatea Costinesti, iar la sud statiunea Jupiter.

Plaja din Neptun are o latime ce variaza de la 30 la 100 de metri. Plaja este marginita de garduri din stuf, iar pe alocuri de magazine si terase. Tot pe plaja este amenajat si Punctul de Salvamar deschis pe durata intregului sezon. Cea mai cunoscuta portiune a plajei se numeste „La Steaguri” si este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc. Iubitorii sporturilor pe nisip trebuie sa stie ca pe plaja sunt amenajate terenuri de volei si fotbal.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dacia Neptun

Hotel Dacia Neptun

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla parter

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual