Hotel Dana Resort Venus

hotel dana venus

Hotel Dana Resort Venus

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 336 Lei pana la 1077 Lei/persoana/5 nopti  cazare  cu mic dejun , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Dana 4**** situat la doar 500 de metri de plajă, acest hotel de 4 stele din staţiunea Venus de la Marea Neagră oferă o grădină botanică, preparate excelente din bucătăria românească şi o piscină în aer liber gratuită.

Hotelul este decorat în stil mediteraneean şi asigură camere cu aer condiţionat, TV prin cablu, minibar şi baie modernă. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la sala de fitness . Este disponibilă şi o sală de conferinţe. În grădina mare există un loc de joacă pentru copii şi o masă de ping-pong.

Restaurantul  are o terasă în grădină şi serveşte o varietate de specialităţi româneşti. În fiecare săptămână se organizează spectacole de muzică populară şi dansuri tradiţionale.

Recepţia deschisă nonstop poate rezerva excursii de vizitare a obiectivelor turistice. Hotelul oferă parcare gratuită. Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 20 de metri, iar gara din Mangalia este la mai puţin de 4 km. La un cost suplimentar sunt disponibile servicii de transfer la aeroportul oraşului Constanţa.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dana Resort Venus

Hotel Dana Resort Venus

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla 3***
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual