Hotel Decebal Neptun - 6 Zile

hotel decebal neptun

Hotel Decebal Neptun

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 339 Lei pana la 1053 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Decebal 3*** beneficiind de o locație centrală,  se află pe strada principală a stațiunii Neptun, la 500 de metri de plajă, şi oferă acces gratuit la piscină. Oaspeții pot admira vederea directă la mare.

Barul de zi servește băuturi proaspăt preparate şi are o terasă, unde oaspeţii se pot destinde. De asemenea, aceștia se pot bucura de soare la piscină în timp ce copiii se joacă la locul de joacă.

Printre punctele de atracție renumite din apropiere de se numără La Steaguri, plaja Jupiter şi Rezervația Stejarii Brumării. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 56 km de hotel.

Plaja din Neptun are o latime ce variaza de la 30 la 100 de metri. Plaja este marginita de garduri din stuf, iar pe alocuri de magazine si terase. Tot pe plaja este amenajat si Punctul de Salvamar deschis pe durata intregului sezon.

Cea mai cunoscuta portiune a plajei se numeste „La Steaguri” si este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc. Iubitorii sporturilor pe nisip trebuie sa stie ca pe plaja sunt amenajate terenuri de volei si fotbal.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Decebal Neptun

Hotel Decebal Neptun

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard etaj

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual