Hotel Delta Mamaia - 6 Zile

hotel delta mamaia

Hotel Delta Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 336 Lei pana la 726 Lei/persoana/5 nopti  cazare, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Delta 3*** este situat la 80 de metri de plaja din Mamaia şi oferă camere cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și balcon cu vedere la Marea Neagră. Autobuzele spre Constanţa pleacă din staţia terminus, aflată la 2 minute de mers pe jos.

Toate camerele sunt luminoase şi dotate cu TV şi minibar. Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr şi un set de articole de toaletă.

La bar, care are o terasă în aer liber, sunt servite gustări uşoare. Satul de Vacanţă se află la 10 minute de mers pe jos şi include 31 de restaurante care servesc preparate din toate zonele României.

Hotelul este situat la 300 de metri de parcul acvatic Aqua Magic şi la 15 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Constanţa. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre .orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri.

Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare. Pentru siguranta, protectia si confortul trustilor, pe plaja sunt amenajate .puncte de Salvamar, corturi de prim ajutor, toalete si puncte .de colectare selectiva a deseurilor.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Delta Mamaia

Hotel Delta Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla mica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual