Hotel Delta Tulcea

hotel delta tulcea

Hotel Delta Tulcea

Perioada sejur: 01.07 – 31.10.2021

Pret: de la 26 Euro pana la  35 Euro/persoana/noapte  cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Delta 3***situat pe promenada Dunării, în centrul oraşului Tulcea, hotelul oferă acces gratuit la o piscină interioară, la un centru spa, la un centru de wellness cu saună, cadă cu hidromasaj şi centru de fitness.

Apa din piscină este filtrată şi încălzită până la 30 de grade Celsius, iar instructorii de fitness atestaţi de la clubul sportiv vă vor oferi asistenţă în utilizarea echipamentelor de antrenament sau a saunei.

Camerele hotelului oferă acces gratuit la internet WiFi şi aer condiţionat. Acestea au şi baie de marmură.

Restaurantul are terasă de vară şi serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională, cu peşte de apă dulce ca o specialitate, într-o atmosferă intimă şi confortabilă. Experienţa dumneavoastră culinară va fi completată de o selecţie impresionantă de vinuri româneşti asortate, servite de un personal serviabil şi amabil.

Barul Delta vă invită să vă relaxaţi în timp ce savuraţi cocktailul preferat, într-o atmosferă caldă şi confortabilă. Printre alte facilităţi se numără 2 săli de conferinţe.

Hotelul este aproape de gara principală, de autogară, de muzee şi de alte instituţii. În apropiere pot fi găsite numeroase baruri şi cafenele. La cerere, pot fi organizate excursii cu barca în Delta Dunării.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Delta Tulcea

Hotel Delta Tulcea

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual