Hotel Diamant Cap Aurora - 6 Zile

hotel diamant cap aurora

Hotel Diamant Cap Aurora

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 428  Lei pana la 800 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Diamant 3*** este amplasat in statiunea Cap Aurora, foarte aproape de mare, fiind inconjurat de spatii verzi si gradini colorate. Hotel Diamant isi primeste oaspetii intr-o atmosfera linistita si relaxanta, propice pentru o vacanta reusita. Unitatea este construita pe 4 etaje si dispune de 102 spatii de cazare cu diferite capacitati, confortabile si elegante.

Principala atractie a hotelului este piscina cu apa minerala sulfuroasa perfecta pentru tratarea bolilor reumatice, afectiunilor cronice ale sistemului nervos, ale aparatului respirator si afectiunilor ginecologice cronice. Hotel Diamant mai ofera restaurant cu specific romanesc, terasa, parcare proprie si multe alte facilitati.

Toate camerele au in dotare frigider, TV, baie proprie cu dus, seif, aer conditionat, balcon cu mobilier, uscator de par. Suprafata camera 20 mp.

Acces la piscina cu apa mezotermala pentru adulti, piscina copii, internet wireless la receptie, seif la receptie, acces loc de joaca pentru copii.

Sporturile nautice reprezinta o varianta excelenta de distractie pentru cei care iubesc apa. Adultii au posibilitatea sa faca plimbari cu skyjetul sau sa urmeze cursuri de scufundari.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Diamant Cap Aurora

Hotel Diamant Cap Aurora

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual