Hotel Diana Statiunea Eforie Nord - 6 Zile

hotel diana eforie nord

Hotel Diana Statiunea Eforie Nord

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 489 Lei pana la 865 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Diana 3*** Situat pe promenada de pe litoralul din Eforie Nord, la numai 30 de metri de plaja cu nisip de la Marea Neagră, acest hotel oferă camere cu baie privată, TV prin cablu, zonă de relaxare și balcon.

Cel mai apropiat magazin alimentar este la 200 de metri, iar la aproximativ 100 de metri  se găsesc numeroase restaurante.

Gara Eforie Nord este la 1 km, iar cel mai apropiat oraș este Constanța, la 12 km . Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la 40 km de proprietate.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.

Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa se face lin, iar nisipul are o granulatie mai mare decat cel din Mamaia si Constanta. O parte din plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si beach baruri.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Diana Statiunea Eforie Nord

Hotel Diana Statiunea Eforie Nord

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard fara balcon
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual