Hotel Dit Evrika Beach Club

hotel dit evrika beach club sunny beach

Hotel Dit Evrika Beach Club

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 35 Euro pana la 95 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Dit Evrika Beach Club 4**** Complexul este construit în 2001 și este complet renovat în 2016, este format din 4 clădiri. Hotelul are 633 de spații, situate în clădiri principale și premium – 461 camere duble (standard, cu piscină sau vedere la mare), 15 apartamente (cu vedere la mare sau la piscină), 40 de camere de familie (cu vedere la parc), 20 camere single și 91 camere duble de familie. Clădirile principale sunt cu 3 până la 4 etaje (inclusiv parter), fără ascensor. Clădirea Premium are o înălțime de 6 etaje (inclusiv parter) și are 5 ascensoare.

Hotelul oferă 5 restaurante, 5 baruri și Snack Bar. Toate lucrează la concepție all inclusive. Restaurantele oferă preparate tradiționale bulgărești, bucătărie europeană, specialități asiatice și italiene, băuturi.

Hotelul are un teren sportiv multifuncțional, care include două terenuri de tenis sintetic cu iarbă și mini teren de fotbal. Există două locuri de joacă pentru boccia lângă locul de joacă al hotelului. Pentru sporturile active există un mic centru de fitness și saună + jacuzzi în aer liber. Animatie – 6 zile pe saptamana. Zilnic se organizează o varietate de jocuri distractive și distractive, cum ar fi săgeți, bowling, tenis de masă, acvobic. 6 zile pe săptămână, în amfiteatrul complexului sunt organizate diverse programe de spectacole – dans, spectacole de soiuri, folclor, schițe, karaoke, discotecă, dans cu muzică live.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dit Evrika Beach Club

Hotel Dit Evrika Beach Club

Tariful include :

  • Cazare in dubla standard (cladirea principala)
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul ( La Cerere )
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere