Hotel Dorna Mamaia - 6 Zile

Hotel Dorna Mamaia

Perioada sejur: 25.05-11.06.2021 ;

Pret: 1176 Lei/persoana/ 5 nopti cazare in dubla matrimoniala/twin  cu all inclusive.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Dorna 3***  este situat la 200 de metri de plaja Ipanera din staţiunea Mamaia şi oferă camere cu balcon cu vedere la Marea Neagră sau la Lacul Siutghiol. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină în aer liber.

Camerele Hotelului Dorna au aer condiţionat, TV prin cablu, minibar şi birou. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Oaspeţii pot folosi terenurile de tenis, facilităţile de tenis de masă sau terenul de minigolf.

Restaurantul Petit Jardin serveşte o gamă largă de mâncăruri româneşti şi internaţionale atât în interior, cât şi pe terasa spaţioasă. De asemenea, oaspeţii pot savura o băutură lângă piscină, pe terasa umbrită.

Oraşul Constanţa, cu atracţii precum Parcul Arheologic, Piaţa Ovidiu şi Farul Genovese, se află la 10 km sud de Hotelul Dorna. În apropiere se află o parcare publică.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dorna Mamaia

Hotel Dorna Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in dubla matrimoniala/twin
  • All inclusive

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual