Hotel Dorna Statiunea Mamaia - 6 Zile

hotel dorna mamaia

Hotel Dorna Statiunea Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 596 Lei pana la 1481 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Dorna 3*** este pozitionat in imediata apropiere a plajei din nordul statiunii. Inconjurat de vegetatie, hotelul va ofera conditii bune de petrecere a vacantei pe litoralul romanesc.

Hotelul este construit pe 3 etaje si cuprinde 145 de camere duble, o parte dintre ele avand vedere catre mare, iar restul fiind orientate spre lac. Hotelul va pune la dispozitie restaurant, piscina, loc de joaca pentru copii, bar, gradina si parcare.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

Pentru siguranta, protectia si confortul trustilor, .pe plaja sunt amenajate puncte de Salvamar, corturi de prim ajutor, toalete si puncte de colectare selectiva a deseurilor.

Plaja statiunii este intesata de beach baruri si terase, .locuri perfecte in care va puteti ascunde de arsita verii alaturi de un cocktail sau o cafea cu gheata.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dorna Statiunea Mamaia

Hotel Dorna Statiunea Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual