Hotel Dumanov Bansko - 6 Zile

hotel dumanov bansko

Hotel Dumanov Bansko

Perioada:09.12.2021-26.03.2022

Pret: de la 88 Euro pana la  196 Euro/persoana/5 nopti cazare , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Dumanov 3*** Bucurându-se de o locaţie excelentă lângă staţia din vale a telecabinei din Bansko,  este construit în stil tradiţional, cu elemente din piatră şi lemn. Oaspeţii au la dispoziţie gratuit o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj şi un centru de fitness. Hotelul oferă parcare gratuită şi acces gratuit la internet. Masajele sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar. Teleschiul este la 150 de metri.

Fiecare cameră are TV prin cablu, minibar şi baie privată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Toate camerele au balcon. Unele camere au şemineu sau o chicinetă bine utilată.

Restaurantul propriu oferă 160 de locuri în sală şi 100 de locuri în aer liber şi serveşte o selecţie bogată de specialităţi din Bansko, preparate la grătar, precum şi vinuri regionale.

Este disponibil gratuit un depozit pentru echipamente de schi, iar la un cost suplimentar sunt disponibile o şcoală de schi şi servicii de închiriere de echipamente de schi. Oaspeţii pot schia până în faţa hotelului. Printre activităţile populare în aer liber din zonă se numără pescuit, drumeţie, ciclism şi echitaţie. La aproximativ 3 km este un teren de golf.

Zona centrală din Bansko se află la 1 km, unde există o gamă largă de restaurante şi localuri cu autoservire. Autogara este la 1,5 km.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dumanov Bansko

Hotel Dumanov Bansko

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual