Hotel Dunarea Mamaia - 6 Zile

hotel dunarea mamaia

Hotel Dunarea Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 432 Lei pana la 752 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Dunarea 3*** este situat in zona de sud a statiunii, la cativa pasi de tarmul marii, langa parcul acvatic Aqua Magic si hotel Aurora. Hotelul a fost renovat si reclasificat la 3 stele. In anul 2020 s-au montat 2 lifturi, se renoveaza complet fatada hotelului si se monteaza balcoane moderne din sticla.

Cele 121 de camere duble si 9 apartamente ale hotelului sunt dotate cu .aer conditionat, televizor, minibar, sistem de acces pe baza de cartela, balcon, baie renovata si mobilier nou. In zona receptiei este amenajat un bar de zi unde turistii pot savura diverse .bauturi si pot beneficia de conexiune la internet wireless. Hotelul nu dispune de restaurant propriu, insa masa poate fi servita in sistem bonuri valorice in cadrul restaurantelor Aurora si Azur, aflate in vecinatate.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri.

Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces,. iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dunarea Mamaia

Hotel Dunarea Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual