Hotel Esperia Zakynthos Grecia - 8 Zile

Hotel Esperia Zakynthos Grecia

Perioada sejur: 26 Mai 2021 – 22 Septembrie 2021

Pret: de la 295 Euro pana la 439 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Esperia 3***  se află în Laganas și oferă restaurant, bar, lounge comun și grădină. Acest hotel de 3 stele pune la dispoziție terasă și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Oaspeții hotelului beneficiază de piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă nonstop și program de divertisment în timpul serii.

Fiecare cameră a hotelului are dulap. Toate camerele Hotelului Esperia oferă TV cu ecran plat, baie privată și patio cu vedere la piscină.

Proprietatea oferă mic dejun irlandez/englezesc complet.

Hotelul Esperia pune la dispoziție loc de joacă pentru copii. Puteți să jucați tenis de masă și biliard. Hotelul oferă serviciul de închirieri auto.

Punctele de atracție renumite situate aproape de Hotelul Esperia includ plaja Laganas, plaja Agios Sostis și plaja insulei Cameo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dionysios Solomos Zakynthos, aflat la 7 km de proprietate.

Zakynthos este o insula cu un trecut bogat, este insula muzicii, poeziei si ospitalitatii. Se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland. Munti cu paduri de pin, campii fertile, numeroase plaje, foarte diferite si greu de numarat, coaste impozante care au dus la formarea pesterilor, cum ar fi de exemplu minunata Pestera Albastra din nord-vestul insulei, fac din Zakynthos o insula a contradictiilor.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Esperia Zakynthos Grecia

Hotel Esperia Zakynthos Grecia

Zakynthos este o insula cu un trecut bogat, este insula muzicii, poeziei si ospitalitatii.

Tariful include :

 • 7 nopți de cazare in dubla standard
 • Mic Dejun
 • Bilet avion cursa charter;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Asistență turistică locala*. *Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Tariful nu include :

 • Taxa aeroport 95 €/ pers;
 • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte taxe si cheltuieli persoanale
 • Programe optionale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Reducere cazare în cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană 10 €
Supliment SGL 160 €

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion