Hotel Esperia Zakynthos - 8 Zile

Hotel Esperia Zakynthos

Perioada de intrare la cazare: 25 Aprilie 2021 – 20 Septembrie 2021

Pret: de la 129 Euro pana la 243 Euro/persoana/7 nopti cazare cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Esperia 3***  se află în Laganas și oferă restaurant, bar, lounge comun și grădină. Acest hotel de 3 stele pune la dispoziție terasă și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Oaspeții hotelului beneficiază de piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă nonstop și program de divertisment în timpul serii.

Fiecare cameră a hotelului are dulap. Toate camerele Hotelului Esperia oferă TV cu ecran plat, baie privată și patio cu vedere la piscină.

Proprietatea oferă mic dejun irlandez/englezesc complet.

Hotelul Esperia pune la dispoziție loc de joacă pentru copii. Puteți să jucați tenis de masă și biliard. Hotelul oferă serviciul de închirieri auto.

Punctele de atracție renumite situate aproape de Hotelul Esperia includ plaja Laganas, plaja Agios Sostis și plaja insulei Cameo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dionysios Solomos Zakynthos, aflat la 7 km de proprietate.

Zakynthos este o insula cu un trecut bogat, este insula muzicii, poeziei si ospitalitatii. Se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland. Munti cu paduri de pin, campii fertile, numeroase plaje, foarte diferite si greu de numarat, coaste impozante care au dus la formarea pesterilor, cum ar fi de exemplu minunata Pestera Albastra din nord-vestul insulei, fac din Zakynthos o insula a contradictiilor.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Esperia Zakynthos

Hotel Esperia Zakynthos

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun
  • Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Supliment transport autocar din București 85 €/pers. Plecări cu autocar în fiecare Luni ; Intrare la cazare in fiecare Marti
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programe opţionale;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere