Hotel Ferdinand Baile Herculane - 4 Zile

hotel ferdinand baile herculane

Hotel Ferdinand Baile Herculane

Perioada sejur: 11.10 – 14.10.2021

Pret: de la 340 Lei/persoana/3 nopti cazare cu mic dejun bufet..

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Ferdinand 3***   este situat în stațiunea Băile Herculane, în apropierea statuii lui Hercules din centrul istoric al orașului. În anul 2002 a fost renovat și modernizat, .oferind acum turiștilor condiții de cazare la standarde de 3 stele, având restaurant, sală de conferințe, centru spa, sală de .fitness, jacuzzi, saună, solariu, gradină cu foișor, piscină interioară cu apă sulfuroasă și bază de tratament.

Hotelul dispune de 5 apartamente și 48 camere duble, toate spațiile de cazare fiind dotate cu minibar, TV, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr și halate de baie.

Locul de joacă situat în interior este destinat copiilor cu vârste între 3 și 12 ani. Spațiul de joacă este decorat cu personaje animate Disney. Copiii vor fi antrenați în diferite activități educative, fiind supravegheați de personalul calificat, beneficiind totodată și de un mini-cinema unde se pot viziona desene animate și filme sau se pot organiza spectacole de karaoke.
Barul de zi, barul din mansarda  și cel din grădină, oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri și specialități pe bază de cafea.

Alte servicii oferite turiștilor în incinta hotelului sunt: seif pentru valori la receptie, spălătorie, parcare privată păzită, fax și copiere la recepție.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Ferdinand Baile Herculane

Hotel Ferdinand Baile Herculane

Tariful include :

  • 3 nopti cazare in camera dubla
  • Mic dejun
  • Acces la piscină de agrement, mini club pentru copii, acces la sală fitness

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Suplimente :

Ofertă tratament:

Perioadă sejur: 11.10.2020 – 17.10.2020, 6 nopți – reducere 10%
Tip cameră: dublă
Servicii masă: demipensiune – bufet suedez
Alte servicii: tratament 20 proceduri (4 proceduri/zi: 2 electroterapie, 1 masaj de 20 de minute, 1 baie de sulf), acces la piscină de agrement, acces la sală fitness
tarif promo: 997 LEI / persoană / sejur

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual