Hotel Flora Mamaia - 6 Zile

hotel flora mamaia

Hotel Flora Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 508 Lei pana la 823 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Flora 3*** este o destinatie de vacanta prestigioasa, amplasata perpendicular pe malul marii, la aproximativ 2 kilometri de intrarea in statiune, dinspre Constanta. Hotelul este situat la jumatatea distantei dintre Cazino si Satul de Vacanta, aproape de parcul Aqua Magic, Telegondola si Teatrul de Vara. Renovat complet in perioada 2010-2011, Hotel Flora Mamaia marcheaza o oaza de relaxare, un spatiu modern, delimitat de eleganta si luxul impuse de interioarele aerisite si decorurile calde, realizate cu mult bun-gust.

Prin serviciile, facilitatile si dotarile oferite, se adreseaza atat turistilor care doresc sa isi petreaca o vacanta excelenta pe litoralul romanesc, cat si companiilor, organizatiilor .si grupurilor de persoane care organizeaza conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri si alte evenimente care implica un grad inalt de formalitate.

Fiind unul dintre cele mai mari hoteluri din zona Dobrogea si din statiunea Mamaia,  ofera 612 de locuri .de cazare in camere si apartamente confortabile, .2 restaurante in care arta culinara si profesionalismul se impletesc perfect, sali de conferinte .cu aparatura si dotari complete, piscina si zone de relaxare.

Va puteti bucura de serviciile complete ale Complexului hotelier Flora Mamaia si in extrasezon, atunci .cand hotelul isi tine usile deschise pentru clientii din segmentul business, dar si pentru turistii dornici .sa contemple marea indiferent de anotimp.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Flora Mamaia

Hotel Flora Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual