Hotel Florida Mamaia - 6 Zile

hotel florida mamaia

Hotel Florida Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 381 Lei pana la 830 Lei/persoana/5 nopti  cazare, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Florida 3*** este amplasat in apropiere de zona Cazino, pe malul Lacului Siutghiol, vis-a-vis de Hotel Flora. Hotelul si-a deschis portile in anul 2006 si ofera tuturor oaspetilor conditii de cazare bune. Hotelul este contruit pe 4 etaje si va pune la dispozitie 88 de camere si apartamente orientate atat spre lac, cat si spre statiune. Pe langa spatiile de cazare, hotelul mai include un restaurant, bar, centru de relaxare si parcare. Hotelul se adreseaza si turistilor din segmentul business, punandu-le la dispozitie un centru de afaceri bine organizat.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

O mare parte a plajei este amenajata cu sezlonguri si umbrele de care turistii pot beneficia contra cost, insa exista si zone in care acestia se pot instala gratuit.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Florida Mamaia

Hotel Florida Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual