Hotel Ges Mamaia - 6 Zile

hotel ges mamaia

Hotel Ges Mamaia

Perioada sejur: 11.06. 2021 – 18.12. 2021

Pret: de la 1486 Lei pana la  2914 Lei/persoana/5 nopti cazare cu pensiune completa , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Ges 4****  oferă camere cu vedere la mare și este situat la numai 50 de metri de plajă și la 650 de metri de Aqua Magic Park. Accesul la WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Unitățile de la Hotelul Ges au aer condiționat, balcon și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou și frigider.

Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel are un restaurant à la carte și un bar ideal pentru relaxare. Oaspeții au acces la o terasă. Recepţia este deschisă nonstop.

Delfinariul din Constanța se află la 2,5 km, iar Satul de Vacanță este la numai 1,1 km. Tomis Mall este la 17 minute de mers cu maşina. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este la 31,5 km de Hotelul Ges. Parcarea privată este gratuită.

Plaja statiunii este intesata de beach baruri si terase, locuri perfecte in care va puteti ascunde de arsita verii alaturi de un cocktail sau o cafea cu gheata.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Ges Mamaia

Hotel Ges Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla cu vedere la lac
  • Pensiune completa

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual