Hotel Grecotel Egnatia Grand - 8 Zile

hotel grecotel egnatia grand alexandroupoli

Hotel Grecotel Egnatia Grand

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 318 Euro pana la  450 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Hotel Grecotel Egnatia Grand 4**** este amplasat pe malul mării, în mijlocul unei păduri verzi de pin și se află la câțiva pași de centrul orașului. Sunt puse la dispoziție o mulţime de facilităţi, printre care o sală de fitness, o piscină uimitoare în aer liber şi un restaurant rafinat.

Camerele şi suitele elegante sunt decorate cu gust și includ ţesături rafinate, de designer. Fiecare dintre camere are aer condiționat, WiFi gratuit, TV prin satelit, DVD player, minibar și vedere minunată la Marea Traciei.

Restaurantul Aesop’s Myths oferă preparate tradiţionale greceşti sau internaţionale, realizate cu ulei de măsline şi ingrediente proaspete, de sezon. Când vremea este plăcută, oaspeții pot lua masa pe terasa spaţioasă din grădină, cu apa albastră a Mării Egee pe fundal.

Hotelul Grand Egnatia este un punct de plecare ideal pentru excursii în pădurea fermecătoare din rezervația naturală Dadia și în delta râului Evros. Toți oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Alexandroupolis, capitala districtului Evros, este un oraş la malul mării cunoscut pentru plajele sale cu nisip fin. Un oras frumos cu strazi bine stabilite şi clădiri in stil neo-clasic. La nord-est de Alexandroupolis este Feres cu catedrala sa bizantina deosebit de importantă.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Grecotel Egnatia Grand

Hotel Grecotel Egnatia Grand

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla superior sea view
  • Mic Dejun
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual