Hotel Grifid Arabella

hotel grifid arabella nisipurile de aur

Hotel Grifid Arabella

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 45 Euro pana la 107 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Grifid Arabella 4**** este situat în inima stațiunii Nisipurile de Aur, fiind despărțit de plaja cu nisip lungă de 1 km doar de o promenadă și de câteva trepte. Pentru fiecare cameră sunt alocate 2 șezlonguri cu saltea și 1 umbrelă de soare pe plajă.

Oferta all inclusive include micul dejun, un mic dejun continental târziu, masa de prânz și cina tip bufet, cu delicii culinare variate, friptură, pizza și bufeturi de paste, salate și produse de patiserie delicioase. Sunt disponibile bufete tematice cu 2 teme diferite în 7 zile, gustări după-amiază și o cină festivă la fiecare 10 zile. Cele 4 restaurante oferă o mare varietate de opțiuni culinare.

La baruri, oaspeții pot savura gratuit băuturi locale și internaționale, precum și băuturi răcoritoare și cocktailuri revigorante, cafea și ceai, bere la halbă și vin de țară. Barul din hol are vedere la piscină, iar în lounge bar se organizează o discotecă în fiecare seară. În iulie și august, au loc petreceri tematice și seri de grătar.

La hotel există o echipă profesionistă de supraveghere a copiilor, care organizează pe parcursul zilei activități pentru copii și adolescenți, diferite tipuri de activități sportive și o minidiscotecă, seara. Cei mici vor fi cu siguranţă încântaţi de spectacolele cu invitaţi speciali, de locul de joacă şi de piscină.

Oaspeții se pot relaxa la centrul spa de la Grifid Arabella. Facilitățile includ cadă cu .hidromasaj în aer liber, piscină în aer liber principală, încă o piscină mai mică în aer .liber, saună, hamam și piscină interioară încălzită. La un cost suplimentar, oaspeții pot beneficia de masaje .și de tratamente faciale și corporale. Parcul acvatic al proprietății partenere este disponibil la un cost suplimentar, iar serviciul de transfer la/de la parcul acvatic este oferit de 2 ori pe zi.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Grifid Arabella

Hotel Grifid Arabella

Tariful include :

  • Cazare in dubla deluxe sea side view
  • Ultra All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul ( La Cerere )
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Copil 0–1,99 ani – 100% reducere;
1 copil 0-1,99 ani cazat in Single cu 1 adult – 100% reducere;

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere