Hotel Grifid Bolero

hotel grifid bolero nisipurile de aur

Hotel Grifid Bolero

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 49 Euro pana la 122 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Grifid Bolero 4**** se bucură de o locaţie excelentă, într-o zonă liniştită din staţiunea Nisipurile de Aur, la numai câţiva metri de plaja cu nisip, și oferă numeroase facilităţi și opţiuni culinare. Hotelul are o plajă privată cu 1 umbrelă de soare şi 2 şezlonguri cu saltele gratuite per cameră.

Noua ofertă all inclusive disponibilă nonstop include gustări la miezul nopţii, băuturi alcoolice locale şi de import gratuite, băuturi fără alcool, cafea şi ceai la baruri. De asemenea, include o gustare după-amiaza şi produse de patiserie. Se oferă opțiunea culinară gratuită Grifid Dine Around la restaurantele a-la-carte de la ambele proprietăți și de la proprietatea parteneră, cu bucătărie asiatică și tex-mex, precum și bucătărie italiană, Mongo’s cuisine, Rodizio și Social Table.

De asemenea, proprietatea organizează seri tematice de 2 ori la fiecare 7 zile, .precum şi o cină festivă la fiecare 10 zile. În lunile iulie și august se organizează și seri de grătar. La cină este necesară respectarea unui cod vestimentar: bărbații trebuie să poarte pantaloni lungi.

Acest complex modern oferă meniu de perne și camere mobilate cu gust, cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și acces gratuit la internet WiFi. Minibarul din camere este completat gratuit în fiecare zi.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Grifid Bolero

Hotel Grifid Bolero

Tariful include :

  • Cazare in dubla deluxe
  • Ultra All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul ( La Cerere )
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Copil 0–1,99 ani – 100% reducere;
1 copil 0-1,99 ani cazat in Single cu 1 adult – 100% reducere;

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere