Hotel Ibiza Eforie Nord - 7 Zile

hotel ibiza eforie nord

Hotel Ibiza Eforie Nord

Perioada sejur: 01.06-15.06.2021 ; 09.09-15.09.2021

Pret: 350 Lei/persoana/ 6 nopti cazare in camera dubla .

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Ibiza 3*** situat la 300 de metri de plaja cu nisip a staţiunii Eforie Nord, oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit şi aer condiţionat. Toate camerele au balcon.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate includ baie cu duş, iar unele au în plus o cadă cu hidromasaj.

Micul dejun este servit zilnic, iar oaspeţii pot savura băuturi calde și reci la barul hotelului.

Parcarea este disponibilă gratuit. La 50 de metri se găseşte un hypermarket, iar cea mai apropiată gară este la 200 de metri . Constanţa se află la 20 de minute de mers cu maşina, iar la Techirghiol se poate ajunge în 5 minute cu maşina.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.

Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa se face lin, iar nisipul are o granulatie mai mare decat cel din Mamaia si Constanta. O parte din plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si beach baruri.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Ibiza Eforie Nord

Hotel Ibiza Eforie Nord

Tariful include :

  • 6 nopti cazare in camera dubla

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual