Hotel Ilios Kassandra - 8 Zile

hotel ilios kassandra

Hotel Ilios Kassandra

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 127 Euro pana la  223 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Hotel Ilios 3*** Situat la mai puțin de 600 m de plaja cu nisip a localității Kryopigi din peninsula Kassandra, Hotelul Ilios are o piscină cu terasă la soare şi un bar-restaurant. Înconjurată de verdeaţă luxuriantă, proprietatea oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu WiFi gratuit şi balcon privat.

Studiourile şi apartamentele de la Ilios sunt dotate cu aer condiţionat și beneficiază de vedere la piscină, la grădină sau la zona înconjurătoare. Fiecare unitate luminoasă și aerisită include un frigider. Oaspeții au la dispoziție de asemenea un televizor şi o cutie de valori.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat servit zilnic în zona de mese. Barul-restaurant de la proprietate oferă preparate greceşti şi mediteraneene, precum și băuturi şi gustări uşoare pe tot parcursul zilei.

Hotelul Ilios este situat la 5 km de satul litoral Kallithea și la 8 km de Afytos. Orasul Salonic se află la 90 km, iar Aeroportul Internaţional Salonic, la 80 km. La proprietate există o parcare privată gratuită.

Bratul Kassandra a fost numit asa dupa numele regelui Macedoniei Kassandros. Kassandra este cel mai vestic brat al peninsulei, si cel mai apropiat de orasul Thessaloniki.

Activitatea de baza a localnicilor este activitatea turistica, dar si pescuitul sau cultivarea maslinilor. Peninsula beneficiaza de plaje de nisip si de pietris, stanci, vederi panoramice spectaculoase, munti impaduriti si lagune ascunse.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Ilios Kassandra

Hotel Ilios Kassandra

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla
  • Mic Dejun
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual