Hotel Impact G Costinesti - 6 Zile

1 MAI

Hotel Impact G Costinesti

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 416 Lei pana la 737 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Impact G 3*** situat în Costinești, la 300 de metri de plaja Costinești și la 200 de metri de Parcul de distracții Costinești,  oferă cazare cu terasă și WiFi gratuit, precum și parcare privată gratuită pentru oaspeții care conduc.

Toate camerele hostelului includ baie privată, dotată cu duș.

Obeliscul din Costinești se află la 400 de metri  , iar Epava din Costinești este situată la 2,1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, aflat la 48 km de unitatea de cazare.

STATIUNEA COSTINESTI este amenajata in prelungirea satului cu acelasi nume, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanta, intre localitatea Tuzla (nord) si Statiunea Olimp (sud).

Plaja statiunii Costinesti are o lungime de 1 kilometru, iar latimea sa difera pe anumite sectoare. In zona Obeliscului, plaja este mai lata, insa foarte aglomerata pe timpul verii. In zona de nord, spre Epava, plaja este mai ingusta, acoperita cu nisip fin si marginita de o faleza joasa. Pe plaja exista beach baruri si baze de agrement, sezlonguri si umbrele. Pe timpul verii plaja din Costinesti este gazda unor emisiuni televizate sau sediul unor radiouri importante din tara.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Impact G Costinesti

Hotel Impact G Costinesti

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual