Hotel Lazart Thessaloniki - 8 Zile

hotel lazart thessaloniki

Hotel Lazart Thessaloniki

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 374 Euro pana la 421 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Hotel Lazart 5***** Amplasat chiar vizavi de centrul artistic Moni Lazariston, Hotelul Lazart oferă unități de cazare luxoase la doar 2 km de centrul orașului Salonic. Oaspeții pot petrece momente relaxante la piscina sezonieră în aer liber a hotelului sau la centrul spa, care include hamam și cadă cu hidromasaj.

Camerele hotelului sunt decorate cu gust, cu mobilier elegant și podea cu parchet. Acestea sunt echipate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aparat de cafea espresso și seif. Toate camerele şi suitele oferă serviciu de menajeră de 2 ori pe zi şi room service nonstop.

Oaspeții își pot începe ziua cu un bufet bogat de mic dejun servit zilnic lângă piscină. Preparate grecești și internaționale, acompaniate de o listă de vinuri atent selecționate pot fi savurate la cină la restaurantul elegant al hotelului. Barul Baroque Lounge servește o varietate de cocktailuri și o selecție variată de băuturi spirtoase.

Facilitățile suplimentare includ 5 săli multifuncţionale cu o capacitate maximă de 1000 de persoane, centru de fitness, precum și recepție cu program nonstop. La cerere, oaspeții pot beneficia de tratamente de masaj.

Locația hotelului  permite accesul direct la centrul orașului, Turnul Alb și Ladadika. Aeroportul Salonic se află la 20 km de proprietate. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în întregul hotel, iar oaspeții beneficiază de parcare gratuită. În plus, există și o stație de încărcare pentru vehiculele electrice.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Lazart Thessaloniki

Hotel Lazart Thessaloniki

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla
  • Demipensiune
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual