Hotel Lido Mamaia - 6 Zile

hotel lido mamaia

Hotel Lido Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 407 Lei pana la 872 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Lido 3***   este amplasat in zona de nord a statiunii, in vecinatatea hotelurilor Amiral, Comandor si Orfeu. Renovat partial, ofera conditii de cazare foarte bune in camere spatioase si luminoase.

Datorita pozitionarii hotelului, o parte din spatiile de cazare au vedere catre mare si o parte catre Lacul Siutghiol. Hotelul  mai dispune de restaurant, bar, parcare, sala de conferinte si internet wireless.

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar cu dus sau cada, minibar, televizor, balcon mobilat, mobilier alb, telefon international, plasa de tantari.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

Plaja statiunii este intesata de beach baruri si terase, locuri perfecte in care va puteti ascunde de arsita verii alaturi de un cocktail sau o cafea cu gheata.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Lido Mamaia

Hotel Lido Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual